Hverdagen i Solstrålen

DEN BEDSTE LEGEPLADS og områdets bedste cykelbane

Vi har en kæmpestor legeplads, som vi dagligt har stor glæde af. Legehuse, sandkasse, vandbane, klatrestativer, jordbakke med rutsjebane, mange gynger, mv. Derudover fik vi i sommeren 2022 anlagt en fantastisk cykelbane, hvor børnene tonser rundt på cykler og løbecykler.


HALDAG med sved på panden

Vi er stolte af vores hal, som giver rige muligheder for at udfolde sig. En dag om ugen er vi i hallen. Her giver vi den gas og øver motoriske færdigheder og samarbejde. Alle elsker det! 


VORES EGNE TRADITIONER for store og små

Gennem tiden har vi fået lavet en masse traditioner. Pyjamasdag, tur til Aalborg Zoo, diskoaften, bondegårdsbesøg, forældrekaffe, bedsteforældredag, juleklip mm. Her bryder vi ud af hverdagen og har nogle anderledes dage til stor glæde for os alle. Vi får masser at snakke om, og børnene er meget stolte, når forældre eller bedsteforældre er på besøg. 


FØDSELSDAG I SOLSTRÅLEN hip hip hurra

Til fødselsdage er det naturligvis fødselsdagsbarnet, der er i centrum. Vi hygger os, synger fødselsdagssang, sætter flag på bordet og ved indgangen.

 

Vi anbefaler, at børnene har lidt med, de deler ud af. Det kan være boller, pizzasnegle, forskellige slags frugt, der er spændende anrettet. Der er ideer til anretninger i Børnehaven.


Hvis man har lyst til at få besøg af sin børnehave i forbindelse med fødselsdage, hvor der er personale med, så er dette også en mulighed. Spørg de voksne hvilken dag, der passer bedst, for at tage højde for de planlagte aktiviteter. I skal som forældre selv arrangere kørsel.